10 augusti 2010

klart vi bloggar!

Valrörelsen är i full gång och spurten med den viktiga sista månaden närmar sig... Helt klart vässar man geniknölarna (precis som alla andra försöker göra..) och försöker fundera ut hur man ska lyckas sprida sitt budskap och få så många som möjligt att förstå hur viktigt det är att rösta i det kommande valet. Allra helst för en rödgrön seger och då helst en röst på Miljöpartiet.. Och gärna ett kryss för just mitt namn :)

Givetvis blir blogg och facebook en del i arbetet. Och det kommer säkerligen att intensifieras den närmsta tiden även om det sågas i dagens SvD. Självklart är det en bredd av verktyg som behöver användas för att nå så många som möjligt.

Du som lyckats hitta dessa rader får gärna ta chansen att följa min blogg närmsta tiden. Vem vet.. Du kanske missar något annars..

Som avslutning passar jag på att med Miljöpartiet i rödgrön majoritet i Botkyrka får Botkyrka kommuns klimatmål högsta betyg av Naturskydsföreningen och rankas på det området som nummer 1 bland landets kommuner. När det gäller det totala klimatarbetet hamnar kommunen på en 10e plats.

Men det räcker inte med fina mål och dokument. Nu ska det bli verkstad för att uppnå en fossilbränslefri kommunal organisation 2015 och därefter en helt klimatneutral kommun!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar